Cum cumpar?


Cum faci comanda?


Pentru a comanda un produs sau mai multe de pe www.echipamente-piscine-spa.ro , tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti produsele pe care le doriti si sa le adaugati in cosul de cumparaturi prin simpla apasare a butonului "Adauga in cos"/

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul de cumparaturi, apasati butonul "Trimite comanda" iar comanda dumneavoastra va fi finalizata , in cazul in care aveti cont pe site-ul nostru , urmand ca un operator sa va contacteze in cel mai scurt timp.


Cum platesti?

 

Pentru a achita produsele comandate comandate la www.echipamente-piscine-spa.ro ,  magazinul nostru online va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata

  • Plata prin virament bancar (ordin de plata). Pentru aceasta modalitate de plata va rugam solicitati trimiterea facturii proforme. Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul Echipamente piscine si spa.
  • Plata ramburs. Daca optati pentru aceasta curierul va emite o chitanta de incasare cash, pe care o puteti inregistra contabil conform cu Codul Fiscal, art. 129/3 pct. e.
  • Plata cu cash la sediul nostru.

In cazul produselor aduse la comada si a celor ce fac parte din categoriile: Piscine, Saune, Spa, se va achita un avans de 70%. Restul de 30% se achita la avizarea livrarii produsului.Cum iti livram produsele?


Produsele pot fi livrate oriunde pe teritoriul Romaniei sau in Uniunea Europeana, la adresa indicata de Cumparator in comanda.

In caz de disponibilitate partiala a produselor, Echipamente piscine si spa poate hotari sa separe comanda. Astfel, produsele disponibile pot fi trimise in timpul stabilit, iar Echipamente piscine si spa va informa cumparatorul despre produsele indisponibile. Sumele pe care cumparatorul le-a varsat, ca plata, trebuie rambursate de Echipamente piscine si spa in cel mai scurt timp, conform legislatiei in vigoare, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

Echipamente piscine si spa propune clientilor sai livrarea prin reteaua de mesagerie nationala, transport intern sau transport propriu. Cumparatorul trebuie sa verifice in prezenta transportatorului continutul pachetului sau. In caz de anomalie (produs lipsa sau spart, pachet deteriorat sau deja deschis etc.), clientul va trebui sa notifice anomaliile constatate pe bonul transportatorului. El va trebui sa repete notificarea prin scrisoare recomandata transportatorului si catre Echipamente piscine si spa in maxim 48 ore dupa receptia pachetului.   
Nicio reclamatie nu va fi acceptata in caz de nerespectare a formalitatilor. De altfel, nicio reclamatie nu va fi acceptata daca clientul accepta marfa fara sa o verifice (bonul transportatorului fiind luat de incredere).  

Termene de livrare

- 48 ore din momentul confirmarii comenzii, in zilele lucratoare, daca produsele sunt pe stoc  
- veti fi contactat de agentul de expeditie, la numarul de telefon specificat in formularul de comanda, pentru stabilirea detaliilor livrarii.  
- comanda va fi livrata direct la adresa specificata in comanda.

 

Document care conține date cu caracter personal protejate de prevederile

 

Regulamentului (UE) 2016/679