Home » Chimicale » CORECTOR PH+ 6 sau 35 kg

CORECTOR PH+ 6 sau 35 kg

Click pe imagine pt a o mări!
CORECTOR PH+ 6 sau 35 kg
DescrierePreţCumpară

corector PH+ 6kg

18 EUROCumpără

corector PH+ 35kg

72 EUROCumpără

Un produs special pentru piscine private, pentru redresarea ph-ului. Un pH prea scazut diminueaza confortul baii, diminueaza actiunea produsului de intretinere si favorizeaza proliferarea algelor verzi.

 

Este esential pentru tratamentul apei, asigurati-va ca pielea inotatorilor nu se irita din cauza Ph-ului care nu este neutru.

 

Apa ideala are pH-ul cuprins intre 7,2 si 7,6.

Pentru a creste nivelul pH-ului cu 0,1 pentru 50 m3 apa, trebuie adaugate 250 g de solutie.

Mai intai acesta se dizolva in apa si apoi se distribuie uniform pe suprafata piscinei.

Compozitie: Carbonat de sodiu 98%

Recipient: 5 kg

 

Instructiuni de folosire si dozaj.

Adaugati 1,5 kg de CTX-20 in 100 m3 de apa pentru a creste pH-ul cu 0,2 unitati. Aceste doze sunt informative. Valoarea optima a PH-ului trebuie sa fie intre 7,2-7,6. Nivelut pH-ului poate fi masurat folosind kiturile de testare a pH-ului si clorului, verificati de doua ori pe zi. Puneti doza necesara intr-un vas cu apa iar amestecul obtinut trebuie eliberat pe toata suprafata piscinei. Precautii R41 - Exista riscul iritarii ochilor. S2 - Nu tineti la indemana copiilor. S24 - Evitati contactul cu pielea. S26 - In cazul contactului cu ochii clatiti din abundenta cu apa si consultati medicul.

 

PH-ul este terminologia utilizată pentru a exprima gradul de acid sau de bază din apă. Exista o scala Ph de la 0 la 14 unitati. Un pH = 7 indica un nivel neutru a apei. Valoarea inferioară de 7 unitati a apei are un caracter acid. Şi valoarea superioară de 7, a apei are un caracter de bază. Pentru o dezinfectarea bună a apei din piscina prezenta lui este indispensabilă pentru a ajusta valoarea pH între 7, 2 şi 7,6, în acest interval de pH avem o apă foarte clara şi vom favoara bunăstarea inotatorilor din piscina. Un nivel de Ph dezechilibrat, este oarecum sinonim cu un consum ridicat de dezinfectant, o turbulenta a apei şi iritarea ochilor.

 

 PRETUL ESTE EXPRIMAT IN EURO SI NU INCLUDE TVA